Revista catalana de dret públic

CATALÀ |  ESPAÑOL |  ENGLISH

La Revista catalana de dret públic, fundada el 1985, de periodicitat semestral, publica aportacions relacionades amb qualssevol de les disciplines del dret públic. L'Escola d'Administració Pública de Catalunya n'és l'entitat editora.

ISSN 1885-8252 (versió web)
ISSN 1885-5709 (versió impresa, fins al número 44)

Voleu rebre un avís quan es publiqui el proper número? Us podeu subscriure a la llista de correu de la Revista en aquesta pàgina del web de l’EAPC.Núm. 52

Juny de 2016

Sumari

Salutació del director de la RCDP PDF EPUB
Enoch Albertí Rovira

Articles

El "segon nivell" italià a la recerca d’identitat: transformació de la província i naixement de la ciutat metropolitana PDF (English) EPUB (English)
Carlo Baccetti, Annick Magnier 1-21
La reclamació davant del Consell de Transparència i Bon Govern: una via d’impugnació aplicable a l’accés a la informació ambiental? PDF (Español) EPUB (Español)
Lucia Casado Casado 22-42
Nous marcs de suport fiscal al mecenatge a Espanya: perspectiva jurídica estatal i autonòmica PDF (Español) EPUB (Español)
Montserrat Casanellas Chuecos 43-66
La difusió d’informació pública com a instrument per a la prevenció de la corrupció: una aproximació des de la legislació autonòmica PDF (Español) EPUB (Español)
Agustí Cerrillo i Martínez 67-85
Soroll, drets i tribunals: una visió transversal. La protecció en l’àmbit internacional i constitucional PDF EPUB
Francesc Claverol Guiu 86-104
El concepte d’impost mediambiental en vista de la jurisprudència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea en matèria d’ajudes d’estat PDF (Español) EPUB (Español)
Estela Ferreiro Serret 105-114
Models de gestió de l’habitatge social a Espanya PDF (English) EPUB (English)
Núria Lambea Llop 115-128
La responsabilitat civil subsidiària de l’Administració pels delictes comesos per membres dels cossos i forces de seguretat PDF (Español) EPUB (Español)
Alfons Surroca Costa 129-147

Nota biogràfica

Autors PDF PDF (Español) EPUB EPUB (Español)
  148-149


Reconeixement - NoComercial - SenseObraDerivada (by-nc-nd): No es permet un ús comercial de l'obra original ni la generació d'obres derivades.


Indexació