Senyals contradictoris: entendre la reforma de la immigració mitjançant l'evolució de la legislació sobre immigració dels Estats Units d'Amèrica

Jill E. Family

Resum


Aquest estudi posa de manifest els senyals contradictoris transmesos al llarg de la història per la legislació sobre immigració dels EUA. Una característica constant del desenvolupament de la legislació sobre immigració és que ha mostrat signes tant d'acollida com de control estricte. Entendre aquesta lectura contradictòria ajuda a explicar els debats actuals sobre la reforma de la immigració als Estats Units. Els senyals contradictoris són evidents en els debats sobre l'eficàcia del sistema destinat a seleccionar els immigrants (incloent-hi les funcions d'execució) i en els debats sobre el futur del sistema de resolució administrativa sobre immigració. Les visions oposades en aquests debats reflecteixen els senyals històrics d'acollida i de control estricte.

Paraules clau


Immigració; Estats Units; revisió judicial; resolució administrativa.





 Reconeixement - NoComercial - SenseObraDerivada (by-nc-nd): No es permet un ús comercial de l'obra original ni la generació d'obres derivades.